Solar met dakramen

Naadloos dakramen combineren in uw zonnedak

Viridian Solar heeft samengewerkt met de toonaangevende leverancier van dakramen VELUX om compatibele gootstukpakketten te ontwikkelen waarmee een dakraam kan worden geïnstalleerd binnen een configuratie ClearlineFusion-indakzonnepanelen.
De verborgen bevestigingen, strakke lijnen en de hoogwaardige metalen gootstukkenset van ClearlineFusion combineert prachtig met het VELUX dakraam om zo het gebruik van het dak te optimaliseren.

Details

Clearline fusion is compatibel met VELUX dakraammaat MK08 (780 x 1398 mm) i.c.m. de ODL Solar Integrator gootstukken van VELUX. Kies het geschikte Clearline fusion gootstukkenpakket, afhankelijk van de positie van het raam in de configuratie, zoals hieronder weergegeven.

F16-VC

De F16-VC is voor een dakraam in een centrale positie, met daaromheen acht zonnepanelen zoals afgebeeld.
De F16-VC is verkrijgbaar bij uw gebruikelijke Clearline fusion-leverancier , terwijl de ODL-gootstukken kunnen worden gekocht via VELUX-leveranciers.

F16-VBC

De F16-VBC is voor een dakraam in een centrale positie op de onderste rij van een configuratie met vijf zonnepanelen eromheen, zoals afgebeeld.
The F16-VBC is verkrijgbaar bij uw gebruikelijke Clearline fusion-leverancier, terwijl de ODL-gootstukken kunnen worden gekocht via VELUX-leveranciers.

Meer informatie

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?